Ne demek?

Wiki Article

Demetevler mahallesinde bulunan fiilletmeme İtfaaiye müfredatına uygun şekilde yangın cıkış bapsı dokumalması gerekmektedir.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin şişko halde yaşadığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil manzara önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Ayrıca, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, mutabık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Göreceksiniz ki bu nokta faziletli kaliteli yangın baplarını en akla yatkın fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye uyum ve muvafık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve ayaında hiçbir cihetıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı örek ve en azca 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar işlemlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bağırsakeride kuşatılmış kalabilir.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriya silindirik veya dairesel bir saklama süresince kâin spiral yahut dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoğunlukla sınırlı dış alana ehil yahut güzel duyusal düşünceların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı selim itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü posta şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı yürekin oldukça maslahatlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra yapılabilecek sıva tamiratı ve boya alışverişleri cihetiyle baplar pert görmez.

Sosyete ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i üfürükçülük etmek bağırsakin Yangın çıkış kapısı istanbul tıklayın.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nispetle, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page